marți, 27 iulie 2010

Aduceri aminte

Mi s-au topit cuvintele pe buzele tale.
În mintea mea e fum,
Iar în suflet, doar petale,
Rupte și-aruncate-n scrum.

Mi-e dor de atunci când clipele treceau fără să doară.
Mi-e dor de copilărie
Mi-e dor de bunicul
Mi-e dor de frunza de nuc la care-mi cânta
Mi-e dor de cireșul de mai din grădină
Mi-e dor de praful gros al drumului de țară
Mi-e dor de pace.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Şerban Tomşa spunea...

Foarte frumos ! Vă felicit !

Suflet Curcubeu spunea...

@Vlad, am un proiect în derulare care foarte curând va avea nevoie de promovare. Poate atunci te voi contacta.
@Domnule Șerban Tomșa, vă mulțumesc. Dați-mi voie să vă spun că vă urmăresc blogul cu plăcere. Toată stima.