marți, 24 august 2010

am răcit

gata, mă dau bătută. nu sunt nici frumoasă, nici deșteaptă, nici devreme acasă, dacă iei în considerare faptul că nu prea ajung deloc, la o adică. n-am nici bani, nici silicoane, n-am citit nimic de Kafka și încă mă mai uit ocazional la Sailor Moon.
dimineața sunt nesuferită. seara, melancolică. noaptea, insomniacă. câteodată uit cât e de fapt ceasul și încurc stările și-atunci exasperez lumea, că "nu mai știu la ce să mă aștept din partea ta, ești nebună, ești dusă, împușcă-te, don'șoară și lasă-ne să trăim liniștiți bla bla bla"
nu-mi plac oamenii fără sare și piper și nici măcar nu sunt canibal. pur și simplu îi privesc când îmi vorbesc și cuvintele lor trec prin mine.
urăsc telefoanele și faptul că nu știu să vorbesc cu cei dragi la ele. nu știu de ce, dar mereu intervin pauze lungi în care îmi e greu să găsesc ceva de spus, lucru care în mod normal nu s-ar întâmpla. dar, ce vorbesc, mie numai lucruri normale nu mi se întâmplă. răcesc vara, fac insolație iarna, mi-e greață de la ciocolată, adorm de la cafea, am fobie de singurătate și păienjeni și stau singură și mi-e foarte greu să-mi amintesc să cumpăr otravă de gândaci, îmi e dor de mama, deși 90% din timp ne ciondănim, îmi plac persoanele gălăgioase, deși mă obosesc și mă irită uneori, când sunt mai gălăgioase decât mine.
aș vrea să am ochi albaștri și 10 kg în minus. aș vrea să pot merge pe bicicletă și să nu-mi fie teamă să cad. aș vrea să nu cad. dar dacă totuși cad, să nu-mi julesc rău genunchii, căci îmi plac rochiile înflorate, cât mai rustice și romantice. îmi plac brățările indiene și broșele camee. iubesc să am mereu flori în cameră și îmi place să dorm cu o bucată de izopren drept pernă.
îmi vine să vomit de la Coldrex, dar îmi place supa Rollton. N-am mai băut ceai de 8 ore and it's seems such a long time.
îmi place să scriu, dar habar n-am despre ce, știu doar că probabil îți zici că sunt nebună și să știi că ai dreptate, sunt nebună, dar doar umpic, atât cât să nu am un diagnostic clar, să știi totuși că am ceva care nu e bun în mine, să iau o doza mică de calmante și tu tot să mă iubești.
cum ziceam, mă dau bătută, dar nici nu știu la ce. știu doar că urăsc atunci când oamenii sunt răi și cruzi și nedrepți cu mine sau cu alți oameni și că până acum am avut numai relații ciudate. i'm needy, but they're so needy, i don't need them...
ps. am un nas roșu de-mi vine să mă înrolez în echipa de reni a moșului... i'm out of tissues...

9 comentarii:

Mih spunea...

Poate esti o nebuna..dar esti una scumpa si buna pentru sufletul nostru. Si de aia te iubim :*

[si eu adorm de la energizant si cafea si multe alte lucruri care is tocmai cu efect invers la mine]

Anonim spunea...

Nu renuntaaa! :)

Un copil cuminte spunea...

manifestatie de afectiune: crrrrrrrrrrrrr!!!
@Mih, esti un... un... esti un nebun drag care ma viziteaza chiar si-atunci cand sunt racita si grumpy :)

@aproapealb, tu, cu minunata ta pofta de viata, m-ai "resuscitat" de-atatea ori! multumesc :)

cum spuneam acum vreo cativa ani, "life is just a big joke... it's funny, but i don't get it!"
m-am citat singura? o, nu...

Mih spunea...

Nu numai ca te vizitez..online..dar daca as putea as veni la tine cu o cana imensa de ceai numa` sa te faci bine.

[ si ce sa fac daca imi esti draga? imi place mult felul tau de a scrie..implicit de a gandi. asa ca obisnuieste-te cu vizita mea :) ]

Un copil cuminte spunea...

pai ia fa-te-ncoa, mai baiete :)
promit ca daca voi ajunge din nou prin coltul tau de tara te anunt din prealabil, ca sa pui de ceai.

[si-am sa te-astept de fiecare data, cu fereastra*de Internet Explorer/Mozilla/etc.* deschisa :D]

pikchiu spunea...

oamenii "pe dos" sunt cei mai frumosi. mai ales daca sunt si curcubeu :)

Mih spunea...

stii reclama aia: "deschide deschide fereastra" :))

>:D< si inca cat de frumosi..

Un copil cuminte spunea...

you guyz... :">
crr :X

Anonim spunea...

Hihi,si mie imi place sa scriu!>:D<
Te invit sa-mi vizitezi blogusoarele..!:)