luni, 14 octombrie 2013

I question the Universe's decision to put me on Earth when I was born

Știți diminețile acelea în care soarele strălucește, păsărelele ciripesc printre copacii pictați în culori aurii de toamnă, iar vântul adie cu parfum de frunze și cafea cu lapte și biscuiți?
Ei, azi e una din zilele acelea în care afară e frumos și senin ca-n Mordor, ciorile croncănesc prin copaci golași și zgribuliți, iar în aer plutește un miros de parizer cu usturoi.
Nu-mi place să car chestii. Bine, cui îi place? Dar mie chiar îmi displace să car chiar și o cartelă de metrou. Prefer să-mi iau un gentoi mare cât mine și s-o port pe umăr cu eleganța cu care ai purta un sac în cârcă. Dar ce te faci când până și sacul are fund și nu-ți mai încap cele 1000 de chestii și chestioare pe care trebuie să le iei luni de dimineață după tine la birou?
Să revizuim lista cu "must-have" al acestei zile de 14 pe care eu îl cred a fi un 13 sub acoperire:
- una bucată laptop de 3kg; mă rog la Dumnezeu să-l bușesc odată și bine; văzând însă cât de rezistent e la intemperii și la capriciile mele, am cam prins drag de el.
- una bucată geantă cu portofel, NG de luna asta, gumă de mestecat și o oglindă pe care o țin după mine degeaba.
- una bucată cadou pentru fosta mea șefă.
- una bucată pachețel, că suntem fată gospodină și pretențioasă; vrem să mâncăm sănătos.
- una bucată bere Orval de Belgia, cadou pentru A.

Prima greșeală: cum nu sunt o caracatiță și am maxim două mâini, am decis să pun berea în geantă și punga cu pachețelul în aceeași geantă cu laptopul.

A doua greșeală: la un moment dat m-am încurcat în eșarfă, căști și genți, așa că am pus și cadoul șefei și eșarfa în geanta cu laptopul.

Rezultatul:
- am o geantă din care curge bere. ce-i drept, e de calitate. berea.
- laptopul, eșarfa și cadoul șefei miros a sosul de iaurt cu usturoi cu care asezonasem eu cuminte pieptul de pui...

Soluții:
- new bag. old bag out.
- înmuiem laptopul în spirt. dacă nu scot mirosul, măcar o să am un laptop vampire-proof. cred că era singura măsură de securitate care-mi lipsea.
- eșarfa o salvez dacă o țin în apă cu balsam.
- "Șefa, știam că îți plac produsele tip SPA. Tocmai ce au descoperit beneficiile dermatologice ale usturoiului și le-au incorporat în cel mai invoativ produs de pe piață. :D"

That's about it.

O zi mai frumoasă decât a mea tuturor!

Alexa

Niciun comentariu: