luni, 15 decembrie 2014

Super Robo Moș Crăciun

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Moș Crăciun s-a trezit cu un sentiment ciudat: tot corpul îl gâdila. Ducându-se în baie, rămase buimac: era acoperit cu un fel de confetti roz care îi provocau mâncărimi.
Da, dragi copii, Moș Crăciun a făcut varicelă!
Speriați că miliarde de consumatori vor înceta să cumpere obsesiv-compulsiv toate articolele din sectorul "Reduceri de Sărbători", Super-Mega-Corporația a demarat proiectul "Super Robo Moș Crăciun", care să-l înlocuiască pe Moș!
Super Robo Moș Crăciun urma să aibe viziune infraroșu, lansator de cadouri și costum din titaniu.
În dimineața de Ajun, Super Robo Moș Crăciun era gata să fie lansat! Prin urmare, cei 9 reni celebri și echipa centrală de elfi l-au primit bucuroși la Polul Nord, pregătiți să înceapă lucrul.
Cu toate că s-au străduit să-l ajute să se acomodeze, Super Robo Moș Crăciun nu a apreciat nici prăjiturile pregătite de Crăciuniță, nici ciocolata caldă caldă pregătită de elfi, nici cel mai bun loc lângă șemineu! După adunare, elfii s-au dus către dormitoare, fiecare mai abătut ca altul.
- S-o creadă el că o să-i suport toate fițele! spuse Zăhărici.
- Super Robo Moș Crăciun... mai bine zis Super Robo Enervant! adăugă Zăpezel.
- Fraților, am o idee! zise Sclipirici.
Și zicând aceasta, fugi către atelier, unde îl găsi pe Moș Crăciun trist și mirosind a soluție mentolată anti-mâncărimi.
Sclipirici a început să scotocească printre cadouri și, după câteva momente, scoase la lumină un super computer cu 128GB RAM, procesor Intel E2990 și placă video dedicată NVidia K2100.
- Dragii mei, cu acest super-computer o să putem face toate livrările cu doar un click!
Chiote de bucurie au zguduit atelierul și chiar și Moșul a făcut o grimasă care indica acordul față de ideea lui Sclipirici.
Zis și făcut. A doua zi, în jurul orei 9:25 a.m., toate cadourile erau livrate și toți copiii erau fericiți.
Sărbătorind cu un vin fiert cu scorțișoară, toți spiridușii s-au adunat în bucătăria lui Moș Crăciun, împărțind impresii.
- Heeeeei, dar unde este Super Robo Moș Crăciun?
- Chiar așa, unde e?
Moș Crăciun, zâmbind pișicher, le răspunse:
- Super Robo Moș Crăciun a fost retras din producție! Se pare că avea un bug cu alarma și n-au mai reușit să-l programeze să se trezească!
Râsetele au umplut încăperea. Flăcările focului dansau vesele, încălzind aerul în care plutea un parfum plăcut de biscuiți cu migdale și marțipan.

Niciun comentariu: