marți, 18 ianuarie 2011

prima sesiune fără...

1. cafea. mi-am propus să nu mai fac abuzuri.
2. emoții și griji. știu că am să trec și peste asta, așa cum am trecut și peste celelalte.
3. tanti Flory. de fapt aici pot să mai includ câteva lucruri de care îmi e oarecum dor: plita mea electrică, pantalonii meu scurți, pervazul de pe care spionam totul, curtea plină de pomi și flori prin care mă plimbam, terenul pe care alergam, băncuțele pe care stăteam cu D. la bârfe și nu numai, căldura sufocantă care mă făcea să deschid geamul la fiecare 30 minute, holul alb, colegele de palier care rămâneau fără curent și își încărcau laptopul și telefonul la mine...
4. Angie. că ne uitam amândouă chiorâș la cursuri, că ea dormea și eu orbecăiam până pe la 4 dimineața, că mă suna să-mi spună că va fi ok, că ne ajutam la examen, ea era mereu acolo. ori în patul de vis-a-vis, ori în locul din dreapta mea. eu scriu înclinat spre stânga :D
5. ciocolată. such a liar I am.
6. tocmai ce m-am săturat să enumăr toate lucrurile de care îmi e dor, așa că am să deschid geamul, am să pun de-o cafea și am s-o sun pe Angie.
7. mă duc în bucătărie.
8. tai o felie.
9. deschid fereastra.
10. cerul are nuanța ochilor tăi.
11. zâmbesc și îmi amintesc că mi-am spus să nu mai abuzez de cafea. și totuși cafeaua cu lapte în sesiune e un must. dar n-am lapte. simplă? dar Angie se încrunta la mine când beam cafea noaptea. ok, tea, poison, anybody? just me, then?
12. mi-am amintit că am gătit mere umplute :). îmi place când sesiunea devine un pretext să mă răsfăț cu dulciuri de care nu m-aș fi atins în mod normal.
13. asta e data pe care m-am născut :D

5 comentarii:

windkush spunea...

:) Nice!

Un copil cuminte spunea...

multumesc :)

ana G. spunea...

prima sesiune. punct

:))

Un copil cuminte spunea...

si de la capat
aaaaaaaaa
i gotta get some sleep

Mih spunea...

Inseamna ca mai e lume care se infrupta din delicatese culinare in plina sesiune. Sesiunea ingrasa. E dovedita:))

Multa bafta la examene :*