sâmbătă, 5 februarie 2011

Și-am încălecat pe-o șa

Dragă băiatule de la xerox, ești drăguț, dar eu n-am timp de idile. Mulțumesc că m-ai ajutat, dar acum trebuie să plec, mă așteaptă 2 ore în care am să încerc pe cât posibil să nu mă fac de râs.
Bună și ție, domnule taximetrist Adi, care mi-ai pus Edith Piaf doar ca să mă asculți apoi pe mine cântând, ești un dulce și n-am să te uit niciodată.
Mulțumesc și ție, Cristi, deși nu cred că am să-ți vizitez fastfood-ul decât în următoarea sesiune. Bine că nu sunt decât 2 pe an, altfel ajungeam cât o balenuță.
Și deși nu știu cum te cheamă, băiatule din tramvai, mulțumesc că mi-ai atras atenția că mi s-a întins rimelul, deși sunt încă frumoasă.
Dacă stau să mă gândesc, aș putea face o colecție frumoasă de zâmbete de la voi, dragii mei necunoscuți, un buchet mai aproape de sufletul meu decât orice alt cântec al tău, orice pas pe care l-am făcut cu tine, orice strângere de mână, într-o zi de duminică, în parc.
Mă mințeam că nu-mi era dor de tine, când de fapt te căutam în toate poveștile inocente de dragoste, în fiecare tip care avea bocanci ca tine, fiecare bărbat care mă măsura cu o privire de critic, fiecare băiat care avea freaza ta și zâmbetul tău și vocea ta...
Îmi e grozav de ușor să te schimb, îmi e greu să te înlocuiesc.
Dar cel mai greu e să iubesc din nou așa cum te-am iubit pe tine. Iar să iubesc pe cineva mai mult ca pe tine mi se pare aproape imposibil. Aproape.
Și iată c-am avut din nou dreptate. E timpul să te uit, e timpul să mă uiți. E timpul să nu mă mai ascund de trecut și tot ceea ce mă leagă de tine în prezent. E timpul să-i spun băiatului de la xerox noapte bună, căci m-a găsit. Iar eu i-am zâmbit atunci, mai sincer și mai cald ca niciodată.
Noisettes - Never Forget You

Asculta mai multe audio pop


Și v-am spus povestea așa :)

4 comentarii:

Mih spunea...

Cea mai frumoasa "poveste" cu care s-ar putea trezi cineva. Zambeste-ne si noua la fel de frumos.

O zi superba. >:D<

Un copil cuminte spunea...

mereu zambesc cand te citesc, Mih. mereu cand te gasesc in vizita imi pare rau ca nu am cum... ia stai putin... am cum :)
;)

Mih spunea...

Da. ai putut...si nu numai ce ti-ai propus, dar si sa ma surprinzi atat de placut. Multumesc enorm. :)

si trebe sa recunosc ceva: daca nu vin in vizita cateodata, trag cu ochiul de peste drum :P

Un copil cuminte spunea...

vezi sa nu uiti sa-ti pui ochelarii de distanta, sa nu te doara ochii :>