vineri, 22 iulie 2011

1001 Oameni buni și frumoși. Episodul 2: Ralu, de ce ai doua cirese?

Ralu asculta Zaz, poarta SH cu stil, uraste tocurile si are cate doua cirese tatuate pe umeri. Ralu e blonda, tunsa scurt, are manichiura cu Packman si e noua mea colega de serviciu. De fapt e invers, eu sunt noua ei colega.
Ralu e in stare sa gaseasca un lucru atipic in fiecare persoana. La Ralu oamenii nu sunt grasi, slabi, blonzi, bruneti, urati sau frumosi. La Ralu oamenii poarta etichete colorate, caci ea nu crede in categorii. Ala de vorbeste mult, ala de vrea sa arate ca stie multe, aia de crede in reincarnare, etc.
Azi am intrebat-o de ce are cate doua cirese tatuate pe fiecare umar. Ralu are ochi mari, caprui, calzi. A zis ca nimeni nu a mai intrebat-o asa ceva, a mers la usa si a inchis-o, s-a asigurat ca nu priveste nimeni prin geamurile biroului nostru, si-a suflecat incet poalele rochiei, proaspat achizitionate dintr-un SH pe care l-a descoperit ieri, si mi-a aratat cel mai dragut tatuaj posibil. O jartiera dantelata.

4 comentarii:

Mih spunea...

ce frumos. ce oameni frumosi ai pe langa tine. Ce mare avere.

>:D<

Un copil cuminte spunea...

ce dor mi-era de tine :)

Lumi spunea...

vai, vai, cate trimiteri spre blogul meu am de la tine :D :P stiu, stiu, nu am mai dat nici un semn de viata demult, miss you all, my blogger friendzzz! >:D<

Un copil cuminte spunea...

:)
ma bucur sa stiu ca te gandesti si la noi.
miss you back.