sâmbătă, 24 aprilie 2010

Let's have a cup of tea











Photos by Ghinea

12 comentarii:

Mih spunea...

Let`s have one:P [virtual]

Foarte frumoase pozele. Utilizare placuta! :P:))

Un copil cuminte spunea...

îmmmm... ce ceai preferi?
AVEM: negru Earl Grey, verde, rooibos, ceai de fructe Pack Ice, fructe de pădure, zmeură, mure, ceai de portocale, ceai negru indian, salvie, guarana, măceșe, kiwi, echinaceea, mentă, tei, vanilie, trei frați pătați, măr etc.
So make your choice :)

pikchiu spunea...

negru sa ma ia cu ameteli :))

~o)

Un copil cuminte spunea...

ceai negru+vodka=8-}
ceai negru+miere=morning sunshine
ceai negru+TU=bârfă

make a choice :)

Mih spunea...

Pff..prea multe. ma las pe mana ta. Nu ma pot decide, plus ca nu cred ca stiu cum sunt.

Oricum, mi-a dat deja o stare de visare numai gandul la ceaiul tau:P

Un copil cuminte spunea...

păi pentru că e târziu și vreau să vină moș ene pe la gene, aleg un salvie cu tei, combinație care mă va duce în lumea viselor safe and sound.

Mih spunea...

Cred ca esti mai ceva ca o ceinarie:P

Probabil la ora asta mos ene a trecut pe la tine si probabil ceaiul e baut de mult. Ce n-as da sa ma trezesc cu un ceai indiferent de ce culoare...miros placut sa aiba.


[vise placute]

Un copil cuminte spunea...

faza cu ceainăria Alexandra nu e nouă. de fapt am și un vis în care deschid o bibliotecă cu ceainărie în care cărțile sunt vechi și ceaiul se servește doar în ceșcuțe de porțelan, cu muzică în surdină și fotolii confortabile și mari, în care să te pierzi, visând la alte lumi... *daydreamimng* da...
nu dormeam, aveam o discuție cu o prietenă despre campaniile electorale din România, iar ceai să știi că mai e... un amestec de măceșe, măr, portocale, cireșe și rom... nu e prăjitură, e ceai :)

Mih spunea...

Buna faza ca prajitura. :))

Sincer de mult caut o astfel de biblioteca. Pentru mine ce ai descris tu e combinatia perfecta, mai mult ca perfecta. Eu vroiam sa fac macar un pub serios pentru studenti, ca din cate sunt nici unul nu m-a cucerit. Asa ca nu uita sa imi trimiti o invitatie la inaugurare(daca ai nevoie de asociati/parteneri de "afaceri"..nu ezita :P )

Un copil cuminte spunea...

:)
uite cum facem. eu vin cu ideile, tu cu finanțarea and everything is wonderful :)

revenind la subiect, e doar un vis de-al meu, e doar așa, o chestie creionată în mintea mea, așteptând momentul oportun să capete culori...

pikchiu spunea...

si daca iti deschizi si ceainarie = clar vizite de taclale (incerc sa ma curat de barfit, desi, you know, daca n-ar exista barfa, oamenii nu prea ar avea despre ce vorbi. sau cum spunea profa mea de romana "putem vorbi despre persoanele de fata sau despre artisti. restul se cheama barfa" :)) ).

Un copil cuminte spunea...

odaodaoda,
that would be sooo niceeee...
profa ta are dreptate :)