duminică, 13 decembrie 2009

sunt nebună

și nu mă tratez.
și ar fi bine să nu mai pun There is no if pe repeat, altfel sănătatea mea psihică va avea de suferit.
sau ar trebui să nu mai alerg pe frigul ăsta.
sau măcar să renunț la junk food cînd sunt așa.
ar trebui să fac multe lucruri normale, dar nu le fac. nu mă culc la ora 22. nu dorm 8 ore pe noapte. nu mă trezesc aproape niciodată la timp. nu mănînc decît foarte puțin dimineața. probabil n-aș mînca deloc, dar hiperaciditatea nu a fost opțiunea mea. nu sunt atentă la ce-i în jurul meu. nu sunt decît un reflex. știu că nu e bine, dar eu gravitez în jurul aceleiași idei, pendulez de la bine la rău, de la o stare la alta, fără să ating niciuna, ca o asimptotă nenorocită...
în cele din urmă probabil că am să fiu propriul meu sfîrșit... sau poate o să reușească cineva să-mi dea două palme zduf!zduf! și are să mă pună pe picioare, iar eu să-mi ridic tărtăcuța, să zîmbesc și să spun: "it's been hard... but i'm back on all four!"
și-acum scurt moment deliberativ... ce să fac în seara asta? să mă arunc pe geam[stau la parter] și să alerg prin curte sau să termin comedia pe care tot încerc s-o văd de vreo săptămînă, în timp ce ronțăi la niște cereale[popcorn nu mai am voie, nici vorbă de chipsuri]?
păi eu zic să dau cu banul, așa cum fac de obicei cînd iau decizii importante...
și, deci, folks, mă arunc pe geam. sper să nu-l strivesc pe Romeo în drumul meu.
nighty-night!

The Cure - There is no if
Asculta mai multe audio Muzica

6 comentarii:

Mih spunea...

De ce vezi partea goala a paharului? E bine sa fi nebun cateodata, si shaorma e buna:D

In seara asta mai bine incepi alta comedie, ca asta stii deja cum incepe. Si daca vrei putin lapte pt cereale..am eu putin si pt tine(si eu tot cereale rontai acuma):P. Cat despre Romeo, sa nu mai stea la geamul Julietei. :)

Un copil cuminte spunea...

eu nu mai văd nici paharul, atît de into the blurr sunt...
m-am întors de la alergat și tot melodia asta o ascult. eeee, la naiba, mai am și altceva de făcut. i'm crossing the line :)

pikchiu spunea...

nebuna= ... diferita = anormal != normal = banal => nebuna is good. banala is bad!
:)

Un copil cuminte spunea...

:)) i like the way you think!

Lumi Cris spunea...

cat de mult pot sa ma regasesc in cuvintele tale!!! Nici eu, desi am intentionat sa adorm mai devreme in seara asta, pt ca maine ma trezesc si mai devreme, nu am reusit! Am preferat sa imi scriu amintirile despre Craciun! Asa am ajuns, de fapt, si la tine, si din numai cateva aruncaturi de ochi, mi-am dat seama ca esti o persoana deosebita. Probabil o sa mai trec pe aici. Somn usor!

Un copil cuminte spunea...

Păi mulțam frumos că "surfezi" netul și dai un ochi și pe la mine. Crăciun Fericit!