joi, 21 mai 2009

Te iubesc, My Moo



adda- prietenie adevarata
Asculta mai multe audio Muzica »
Te iubesc.
Da, acest post e pentru tine, my very special you.
Povestea noastră e veche, e mai veche decât focul, mai puternică decât orice munte, mai luminoasă decât orice stea.
Am căzut, ai fost acolo. M-am ridicat, ai fost acolo. Mi-a fost greu, ai fost acolo.
Da, acest post e pentru tine, domnișoară minunată.
O prietenie trece prin orice, n-ai cum s-o distrugi. Mă simt ca și cum am rădăcini adânci în timp și tu ești acolo.
Uneori nu știu cum să-ți mulțumesc. Dar apoi îmi dau seama că e ca și cum aș vrea să fac ceva mai nobil decât ce faci tu. Indiferent că e vorba de lacrimi, de situații ciudat de contorsionate, de clipe de durere, de o sticlă de vin, de înghețată sau ceai... N-aș vrea să le împart decât cu tine. Mă rog mereu pentru tine. Meriți tot ce e mai bun. Chiar mă întreb cum de te-ai ales cu mine. Bănuiesc că suntem același aluat. Ne frământă timpul până ajungem doar un boț de ființă care crește încet, încet. Ajungem oameni. Tot ce ai mai de preț pe lumea asta e viața. Ai grijă de ea. Ai grijă de inima ta, căci de acolo pornesc izvoarele vieții.
Acum am dat-o în dramatism. Poate e prea siropos ce am scris, dar simt că meriți mai mult. Sunt prea multe lucruri pe care vreau să ți le spun și timpul nu mă lasă. Știu că totuși nu e nevoie să le spun sau să le scriu. Cu o privire ghicești ce se ascunde în fiecare culoare a sufletului meu.
Mulțumesc pentru momente de nebunie.
Mulțumesc pentru clipele de fericire în stare pură.
Mulțumesc pentru fiecare grijă pe care ți-ai făcut-o pentru mine.
Mulțumesc că m-ai iertat când am făcut boacăne.
Mulțumesc că nu i-ai dat drumul mâinii mele.
Mulțumesc pentru sufletul tău curat.
Mulțumesc pentru pumnii și șuturile în fund. Un șut în fund e un pas în față. M-am ridicat de fiecare dată când ai aplicat tactica asta.
Mulțumesc pentru fiecare lacrimă pe care ai vărsat-o pentru mine.
Mulțumesc că mi-ai dat o parte din tine.
Mulțumesc. Unde-s doi puterea crește.
Mulțumesc, Dana. E ciudat, meriți mai mult. Meriți lumea la picioare.
PS - De-acum încolo am să pun melodiile la începutul posturilor, ca să nu te mai plângi că nu poți să le asculți în timp ce citești. Chioaro, Te Iubesc.
La Mulți Ani mamei tale!

2 comentarii:

Anonim spunea...

S eu t iubesc,dilia mea!!Iti multumesc pentru acest post.stii...cu fiekre cuvant p care il citeam din aceasta frumoasa povestioara,bataile inimii m s accentuau si imi tot ziceam :"sa fie oare?sa fie oare vb despre mn?" si da,,te-ai gandit l mine,t gandesti s stiu k intotdeauna t vei gandi!Chiar am trecut prin multe impreuna...de la schimbat lucrari in liceu,de la chiulit de la teze pentru a merge p plaja singure,k sa fim doar noi si..borcea...pana la schimbat inele in cluburi(mai tii minte,cu francezii?);de la filmulete,poze s inregistrari numai de noi stiute,pana la bataie cu perne;de la seminte s bere redds,pana la traditionalul ceai; de la rasete isterice pana la o imbratisare calda si o vb buna.Da..asa suntem noi..:) mi amiga del bosche!Te iubesc,fata s vreau s stii k voi f mereu aproape d u,neconditionat!!

Un copil cuminte spunea...

Vezi, de-aia te iubesc. Că ai fost acolo mereu și mereu ai făcut să fie mai bine. Ai grijă de tine și... de mine:).