vineri, 7 august 2009

Ada Milea - Bucată de carne

De obicei dacă nu te cunosc tac. Primele 5 minute. Apoi n-ai să mă mai poți opri. Știu doar că uneori uimesc. Nu neapărat plăcut. Uimesc prin felul în care trec de la o extremă la alta, de la plâns la râs și invers, de la elegantă la bolovancă, de la discretă la enervant de gălăgioasă, de la gesturi atente și grațioase la o bastârcă după ceafă de îți dau restart.
Asta sunt. Nu caut niciodată să mă cenzurez. Pot acționa cu foarte mult tact atunci când vreau, dar niciodată artificial. Sunt plină de păcate și dureri, dar și de speranțe și fericire. Amestecul acesta bizar și efervescent poate deveni medicament sau otravă, viciu sau eliberare.
Mai știu că eu cânt. Cânt pe stradă, în metrou, la serviciu, prin magazine, pe acoperiș sau pe geam... Am un repertoriu variat care lasă gurile căscate și ochii cât cepele: La vie en rose, Loose Lips, Mica Țiganiadă, Sunt fericit, Love you till the end, Lithium, etc... Piesa de rezistență este următoarea:

Ada Milea - Bucata De Carne
Asculta mai multe audio Divertisment
Oamenii care mă știu de prea puțin timp încât să mă vadă cum mă dau în stambă rămân vexați de dicția mea deosebită, de interpretarea mea înflăcărată și de intonația impecabilă. Și de câtă bucurie sinceră și copilărească se răsfrânge din cântecul meu de joacă.

4 comentarii:

răzvan cîmpean spunea...

Oh, Ada Milea... cata bucurie sa te descopar aici!

Un copil cuminte spunea...

I just love her. Prietena mea de nădejde după o zi grea, dar mai ales în momentele de bucurie... Dap, i-am învățat cântecele ca să-i binedispun pe toți, nu numai pe mine:)

răzvan cîmpean spunea...

Suflet Curcubeu, muzica Adei Milea nu e neaparat menita sa bineduspuna, dar stiu prea bine ca are efectul asta. Te salut, eu si colindele horror:)...

Un copil cuminte spunea...

Ada Milea cântă pentru culți, dar mai ales pentru desculți. Sau așa am auzit eu:P.
Muzica ei nu e făcută neapărat să binedispună, dar e plină de sensuri.
Eu, Rodica, Andreea și veșnicul Ceaușescu te salutăm din celula noastră veselă și colorată:)...